Laddar Evenemang

Råttsoffetorsdag – Gulaschkväll

2023-11-16 kl. 18:00-21:00

  • Detta evenemang har passerat.

Sommaren har blivit höst, och återigen går vi mot en lång och kall vinter. Sportvagnssäsongen är över för i år, åtminstone i sin traditionella mening, men detta innebär inte att vi lägger oss platta på garagegolven och gråter oss till sömns. Nej! Tvärtom växlar vi upp och hittar på kul saker tillsammans så att vintern ska kännas aningen kortare.

Vad sägs om att vi arrangerar en torsdagsträff? Vilket galet påhitt, tänker ni! Kan man verkligen träffas utan medhavd sportvagn? Faktum är att det kan man! Därför arrangerar vi, torsdagen den 16:e november, en torsdagsträff med en liten twist, en Råttsoffetorsdag med gulaschsoppa.

Vi samlas som vanligt på den bekanta parkeringen vid NetOnNet i Järnbrott kl. 18.00. Vi kör sedan en tur i våra råttsoffor på små goa vägar för att så småningom landa in på Blommigt & Prickigt i Sätila. Karta finns här nedan och i SVKG-appen.

Väl framme på plats väntar varm gulaschsoppa med tillhörande dryck, kaffe och kaka. Detta blir en kul kväll och ett gott tillfälle att träffas och umgås lite, om än endast i förda våra råttsoffor.

Platserna är begränsade, så vänta inte med er anmälan. Med respekt för restaurangens planering är föranmälan obligatorisk och bindande.

  • Anmälan : Öppnar inom kort här på hemsidan och stänger söndagen den 12:e november eller när evenemanget är fullbokat.
  • Meny: Gulaschsoppa, måltidsdryck, kaffe och kaka. Annan dryck mot betalning.
  • Pris: 225:- per person.
  • Karta: Järnbrott – Blommigt & Prickigt, Hyssna

Meddela oss om eventuella allergier, vegetariskt eller annat, vid anmälan så löser vi detta.

Välkomna!
Touringkommittén

Detaljer

Datum:
2023-11-16
Tid:
18:00-21:00
Pris:
kr225

Arrangör

Touringkommittén
E-post:
touring@svkg.se

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Du måste vara inloggad och även vara godkänd medlem för att kunna köpa biljetter.