Laddar Evenemang

Torsdagsträff

29 juli kl. 18:30-21:00

  • Detta evenemang har passerat.

Vid våra torsdagsträffar gör vi utflykter till olika platser hela sommarsäsongen. Vi åker på trevliga ”körvänliga” vägar, ca 2-4 mil, till något kafé eller restaurang någonstans runt göteborgsområdet.

Denna sista torsdagsutflykt i juli går till Vallda Sandö via fina vägar förbi bl.a. Benareby, Inseros och Ubbhult, en sträcka på c:a 7,5 mil. Väderprognoserna till trots kommer vi att vara utomhus och egen medhavd fika, paraply och ett gott humör gäller denna kväll.

Vi samlas på NetOnNets parkering i Järnbrott söder om Göteborg kl 18.30.

Man behöver inte anmäla sig, det är bara att dyka upp.

Pandemin och våra torsdagsträffar

Intresset för våra torsdagsträffar är stort vilket betyder att vi måste hålla koll på antalet deltagare. Från och med mitten av juli 2021 lättas existerande restriktioner och tillåter 600 personer vid samlingar utomhus.

För övrigt gäller personligt ansvar vid våra utflykter att följa klubbens och myndigheters beslut och riktlinjer om bl a. att hålla avstånd från varandra och ej deltaga om man misstänker eller är smittad.

Vid våra besök hos caféer och restauranger kommer vi att sitta utomhus så långt det är möjligt och se till att hålla ordentligt avstånd mellan borden och varandra.

Kartor

Vi kommer att åka iväg c:a 18.35 för att utnyttja kvällens ljusare timmar och hinna fram till destinationen i god tid.

Karta över färdvägen hittar ni nedan och i vår SVKG-app under Touring.

Karta Möjliga betalsätt
Järnbrott – Vallda Sandö

 

Välkomna!

Detaljer

Datum:
29 juli
Tid:
18:30-21:00

Arrangör

Touringkommittén
E-post:
touring@svkg.se