Ny bana för våra banmöten

Sportvagnsklubben har i år pga pandemin flyttat samtliga av årets banmöten till Arctic Circle Raceway, strax norr om Mo i Rana.

På grund av risken för trängsel ute på vägarna, banan och speciellt bakom depåområdena, har SVKG:s nyinrättade bankommitté beslutat att samtliga av årets större banmöten flyttas till det vackert belägna Arctic Circle Raceway (ACR) som är Norges största racerbana, byggd 1995, med en längd på 3 753 meter och 11-13 meter i bredd. STCC har flera gånger arrangerats på banan.

Mer information om banan: Arctic Circle Raceway

Här kommer deltagarna att få tillräckligt med plats enligt de gällande trängselreglerna om minst 42m2 per bil på våra arenor, enligt Svenska Bilsportsförbudet (SBf).

Samtliga utfärdade banmötesbiljetter kommer om två dagar att automatiskt konverteras till en digital nedladdningsbar biljett som kommer att fungera som inträde till ACR.

Vill du av någon anledning INTE konvertera din existerande banmötesbiljett, förutsatt att du INTE betalt via check, post- eller bankgiro efter 2021-02-29, kan du välja här nedan hur du vill göra (ser du listan/knappen nedan behöver du inte logga in, sidan vet då redan vem du är):

Välj biljett:  Behåll vald biljett →