Laddar Evenemang

Halmstad Sports Car Event och Wapnö

15 juli kl. 10:00-16 juli kl. 21:00

 • Detta evenemang har passerat.

Sommaren är äntligen här och med den har det så även blivit tid för vår tur till Wapnö för gemensam middag och en trevlig övernattning, följt av ett besök på Halmstad Sports Car Event under lördagen.

Fredagen den 15:e juli samlas vi kl. 10.00 vid Systembolagets parkering i Munkebäck, för att under ledning av Tommy Falck göra en gemensam färd söderut. Tommy bjuder på kringelkrok och en del konstiga avstickare tills vi så småningom gör en halvhalt för lunch vid ett trevligt vattenhål. Efter lunchen fortsätter färden söderut tills vi slutligen landar på Wapnö slott.

Väl framme på Wapnö checkar vi in på våra respektive rum och pustar ut lite innan den gemensamma middagen. Om man är pigg som en mört och hellre vill promenera i slottsträdgården, handla i gårdsbutiken eller dricka ett glas bubbel med goda vänner innan middagen så går detta givetvis utmärkt det med!

Klockan 19.00, serveras en grym grillbuffé på enkom lokala råvaror, och till denna erbjudes ett brett sortiment av gårdens egna öl och diverse andra drycker med olika oktantal, om så skulle önskas. Efter maten njuter vi av kaffe, avec, glass och bär, eller något annat smarrigt. 

Lördagen den 16:e juli börjar med tvagning och enklare vapenvård, följt av en gemensam och rejäl slottsfrukost i solskenet. Efter frukosten checkar vi ut från våra rum och tar sikte på Halmstad – Brottet och Halmstad Sports Car Event 2022.

OBS! Glöm inte att separat föranmälan till HSCE krävs! (Mer information kring detta finns längre ner).

Efter en lång och förhoppningsvis varm dag i solskenet vid Brottet med massor av fina bilar och trevliga människor, börjar det bli dags för att tänka på refrängen. Här finns nu ett par rätt häftiga val man kan göra:

 1. Antingen följer man traditionen, där vi siktar på ett dopp i havet vid Långasand följt av gemensam middag vid någon trevlig liten pärla långs vägen hem. Kanske stannar vi även för en glass på vägen.
 2. Eller så ansluter man sig till våra vänner i Kalmar Sportvagnsklubb för att delta i deras Coast-to-Coast nattrally med start kl. 22.00 i Mellbystrand och målgång på Ölands södra udde innan gryningen. Tala med Mathias Silfverling (Kalmar Sportvagnsklubb) på telefon 070-851 50 70 om ni önskar närmare information kring detta.
 3. Tillhör man de riktigt hårdhudade så hinner man faktiskt med båda alternativen ovan! Men det blir en lååååång dag/natt för de som vågar sig på ett försök.
 4. Vill man istället ta ett lite lugnare alternativ, går det utmärkt att stanna en natt till på Wapnö. Tala med personalen på plats under fredagen, så löser de en utökad bokning i mån av plats. 

Alltså, missa inte chansen att följa med på denna fantastiskt trevliga utflykt!

Praktisk information

 • Antal rum på Wapnö är kraftigt begränsade, så först till kvarn gäller!
 • Boende: Välj dubbelrum (1020:-/natt) eller enkelrum (720:-/natt) (max 1 kan väljas).
 • Middag: Grillbuffé inklusive en öl eller annan dryck: 425:- / person.
 • Lunchen på fredagen och middagen på lördagen betalas av var och en på plats. 
 • Övrigt betalas av var och en på respektive plats.
 • Ta med en finskjorta till kvällen, badbyxor/baddräkt och badhandduk samt ett glatt humör! 
 • Anmälan till Wapnö för rum och middag görs här nedan (anmälan är bindande).
 • OBS! Vid deltagande på HSCE är anmälan obligatorisk och görs via deras hemsida. Skriv i notering/meddelande till arrangören att ni tillhör SVKG, Sportvagnsklubben Göteborg. Anmälan privat bilutställare.

Mer information: 

Frågor

Vid frågor, tveka inte att höra av er.

 

Välkomna!

Touringkommittén

Detaljer

Börjar:
15 juli kl. 10:00
Slutar:
16 juli kl. 21:00
Pris:
kr425 – kr1020

Arrangör

Touringkommittén
E-post:
touring@svkg.se

Plats

Simstadion Brottet
Schélevägen30102HalmstadSverige + Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Du måste vara inloggad och även vara godkänd medlem för att kunna köpa biljetter.