Jubileumsboken

Jubileumsboken har titeln Vassa Vagnars Vänner – Sju decennier av göteborgskt sportvagnsliv och handlar om historien om Sportvagnsklubben Göteborg, som grundades 1954 och är idag Sveriges äldsta märkesoberoende bilklubb.

Omslaget till boken Vassa Vagnars Vänner.

Dess initierade och lättsamma texter är illustrerade av många bilder i både svartvitt och färg, vissa av dem har aldrig tidigare publicerats.

Boken är utgiven 2016-07-20 av Trafik-Nostalgiska Förlaget och dess ISBN-nummer är 9789187695124.

Utdelning av jubileumsboken

Varje huvudmedlem i klubben kommer att få ett exemplar av jubileumsboken, så länge vårt lager räcker (vi har reserverat böcker för våra existerande medlemmar vid publiceringstillfället i juni 2016).

Den kommer att kunna hämtas vid våra torsdagsträffar från början av maj fram till slutet av september. Vi kommer att ha med oss ett begränsat antal böcker, vilket betyder att de vi har med oss kan ta slut.

Vidare kommer boken också att kunna hämtas vid våra andra evenemang. Kontakta ansvariga för varje evenemang om du ämnar delta och vill ha ut ditt exemplar av boken.

Jubileumsboken i bokhandeln

De som vill skaffa fler exemplar av boken kan hitta den i bokhandeln. Den kan bl a köpas hos bokförlaget eller hittas genom att söka på nätet efter dess ISBN-nummer (se ovan).