Torsdagsträffar

Vid våra torsdagsträffar gör vi utflykter till olika platser hela sommarsäsongen. Vi åker på trevliga ”körvänliga” vägar, ca 2-4 mil, till något kafé eller restaurang någonstans runt göteborgsområdet.

Benny Praetorius, mitt i bild, brukar hålla i torsdagsträffarna.

Vi som är på plats bestämmer tillsammans vart vi åker beroende på bl a. antal ekipage och väder. Vid regnväder åker vi normalt en kortare sträcka till något kafé i Göteborg.

Vi samlas på parkeringen utanför Systembolaget på Torpavallsgatan i Munkebäck varje torsdag kl 18.30 från början av maj till slutet av september. Man behöver inte anmäla sig, det är bara att dyka upp. Även icke-medlemmar är välkomna att följa med.

Kartor

Vi kommer att åka iväg c:a 18.35 för att utnyttja kvällens ljusare timmar och hinna fram till destinationen i god tid. Kommer ni för sent kan ni kontakta Benny Praetorius på telefon 0705-73 88 29 eller Andras Lengyel på telefon 076-77 33 911 så berättar vi vart vi är på väg. Ni kan även titta i vår Facebook-grupp där vi samma dag eller dagen före brukar ange vart vi åker.

Karta som visar den normala färdvägen till varje destination kan ni öppna här nedanför. Vi har även angivit möjliga betalsätt för varje ställe (med reservation för att de kan ändras).

Karta Möjliga betalsätt
Aspenäs Café, Lerum kontant, kort
Café Sammels, Bertshult / Eskilsby kontant, kort, Swish
Café Skåne, Mölndalsbro kontant, kort
Café Torpet, Skepplanda kontant, Swish
Café Zanzibar, Tjuvkil kontant, Swish
Fritiofs Garage, Landvetter kontant
Guldhedstornets Café, Guldheden kontant, kort
Hindåsgården, Hindås kontant, kort
Hindås station, Hindås kontant, Swish
Instö Café, Vrångholmen kontant, Swish
TCB Café, Floda kontant, Swish

 

Välkomna!